top of page

WAAROM WAXEN

Je laten waxen door een professional kan echt worden ervaren als een verwen moment. Na de eerste behandeling zal je merken dat elke daaropvolgende afspraak fijner en fijner wordt. Om er voor te zorgen dat je huid zacht en glad blijft, en de behandeling pijnloos, adviseren wij om het gehele jaar door te blijven waxen. Hieronder staan nog meer redenen waarom waxen de beste optie is.

pic8.jpg
pic5 kl.jpg
download juju2.jpeg
1 GEZONDE HUID

Waxen verwijderd niet alleen haar, er vind ook een fysieke afschilfering plaats die dode huidcellen aan de oppervlakte doet verdwijnen, wat inhoud dat behalve haarverwijdering ook je huid verzorgd wordt.

2 GLADDE HUID 

Omdat haar vanaf de wortel wordt verwijderd en de huid gescrubbed wordt gedurende een waxbehandeling,  zal u merken dat uw zachte huid nu tot de zachtste dingen in uw leven behoort. 

3 LANGER MOOI

Het zal een stuk langer duren voordat je haar na een waxbeurt terug groeit. Omdat het haar vanaf de wortel verwijderd wordt duurt dit zo'n 3 weken. Met scheren groeit het haar al na 1 dag terug.

4 DUNNER & FIJNER

Als je haar dan toch terug groeit na waxen, zal het fijner uit de huid komen. je haartjes zijn nu dunner en zachter, waardoor een volgende behandeling een stuk minder pijn zal doen.

5 MINIMALE IRRITATIE

Haar verwijder methodes als epileren, hars en crèmes gaan vaak gepaard met huidirritatie. Echter met waxen uitgevoerd door echte professionals is de kans op huidirritatie een stuk minder.

Wij werken alleen met Cirepil™ Wax. Ontwikkeld zonder het testen op dieren, en wereldwijd beschouwd als de beste wax in de biz. 

bottom of page